REDE RELAX!

Het einde van de blok is in zicht en daarmee komt ook Redekiel Relax tot een einde! Dank aan alle studenten die ons tijdens de pauzes gezelschap hebben gehouden! De Redekiel staat dan wel leeg, er was toch veel warmte! Bekijk hieronder wat we allemaal hebben uitgespookt tijdens de blok.

De Redekiel helpt jou door deze blok! Hoewel we door de gekende omstandigheden niet fysiek kunnen samenkomen, houden we elkaar online gezelschap tussen het blokken door! Laad jouw batterijen terug op met onze Redekiel Relax tijdens de blok!

Elke week zorgt De Redekiel voor enkele online-activiteiten voor al wie het leren even moe is! Boek ze alvast in jouw studieschema! Wil je zelf een online-activiteit organiseren voor de Maldegemse studenten? Neem contact op met ons!

Donderdag 14 januari 2020: WATCH PARTY!

Netflix en chillen: ‘t is duidelijk van nie kunnen ipv van nie willen! Ook genoeg van met uw ma in de zetel naar Lili en Marleen te kijken? Vertel ons wat jullie samen op afstand willen bekijken en hou onze facebookpagina en website in de gaten voor de link naar onze online wekelijkse Watch Party.

De volgende watchparty gaat door op 14 januari om 20u!
Klik op de afbeelding hierboven voor meer info, of ga meteen naar de wachtparty via de knop hieronder!

Elke woensdag vanaf 23 december: Redekiel Relax Quiz Time!

Elke week organiseert De Redekiel een korte quiz, om jouw brains even af te leiden uit de studieboeken!

Ga meteen naar de quiz via de knop hieronder! of klik op de afbeelding hierboven voor meer info!

REDE STRAVA – the weekly challenge!

Wandelen is zowat het enige geldige excuus geworden om maar liefst drie vrienden tegelijk te zien, maar kent daarnaast natuurlijk nog vele andere voordelen (o.a. kerstkilo’s!). Mocht je in tegenstelling tot de rest van België nog niet bezweken zijn aan wandelwoede, dan is ‘t nu de moment! Join onze wandelclub De Redekiel op Strava en track je wandelkilometers!

De eerste week is een opwarmertje, vanaf 27/12 tracken we de resultaten en posten we een wekelijks klassement! Elke week valt er een Redekiel verrassing te winnen voor de meest enthousiaste wandelaar of loper!