Redekiel Romance Live – 12 februari 2021

Herbeleef hier Redekiel Romance !
Vrije bijdrages kunnen nog tot en met 19/02.

Dankzij de steun van alle kijkers en de succesvolle rozenactie heeft De Redekiel een mooie opbrengst verzameld. De Romance cadeau volgt binnenkort, wanneer de versoepelingen dat toelaten! Benieuwd naar de opbrengst? Check de videoboodschap van onze presentatoren hieronder!

Welkom op Redekiel Romance! De livestream-benefietshow van uw favoriete Maldegemse jeugdhuis, rechtstreeks naar uw woonkamer! De afgelopen weken hebben jonge creatieve zielen de handen uit de mouwen gestoken om de bewoners van het WZC Warmhof een hart onder de riem te steken. Het resultaat was Redekiel Romance, een show vol liefde, warmte, muziek en verbondenheid waarin we jong en oud bij elkaar brachten! Herbekijk hieronder de optredens en gedichten van lokaal talent uit de liveshow. Tijdens de liveshow werden m

Met meer dan 600 unieke bezoekers op de website en 800 views op TWITCH, was de show alvast een groot succes (de kijkers vanuit het WZC niet meegerekend!). De livestream is gekoppeld aan een inzamelactie, met de opbrengst voorziet de Redekiel een passende Romance-cadeau voor de bewoners en het personeel van WZC Warmhof, zodat zij deze moeilijke periode met een positieve noot kunnen afsluiten! Volgende week maken we het eindbedrag bekend, storten kan nog tot en met 19 februari 2020.

LOKAAL TALENT OP REDEKIEL ROMANCE:

LISA OKOH

De 22-jarige Lisa Okoh is vooral bekend door de succesvolle start van haar solocarrière in 2017 (de voice van Adegem!) maar treedt ook op met haar gelijknamige band Okoh.

Speciaal voor Redekiel Romance stond lisa achter de microfoon, om wzc Warmhof en bij uitbreiding heel Maldegem een muzikale boost te geven!

Voor een voorproefje kan je terecht op de instagram van LISA OKOH, of beluister de plaat van Okoh op Spotify!

LUIZ

Luiz is een jonge singer-songwriter uit Maldegem die zijn inspiraties haalt uit eenzame autoritjes met de tonen van Tash Sultana (Pretty Lady) op de achtergrond. Hij droomt van een wereld waarbij we niet alleen Corona, maar ook racisme kunnen bannen. Luiz is ondertussen een vaste waarde in de Maldegemse Music Scene en de geknipte persoon om deze line-up op gang te trekken!
Check Luiz’ exclusieve liveset van Redekiel Romance hiernaast!

ELENA

Deze nieuwe Gentse wereldburger heeft haar roots in Zedelgem en zal jullie met haar zoetgevooisde stem omverblazen op Redekiel Romance!

Naast het begin van een carrière als internationale ster, werkt Elena in haar vrije tijd als bloemiste. De natuur is dan ook één van haar grootste inspiratiebronnen.

Na Corona wil Elena naar een wereld met meer empathie, en daar heeft ze zelf de eerste stap naar gezet met haar performance, enkel te zien op REDEKIEL ROMANCE!

Volg haar ook op Soundcloud : https://soundcloud.com/elenalazar

TIBBY EN JASPER

Deze twee gasten hebben opgeteld heel wat jaartjes ervaring opgedaan binnen het bestuur van uw favoriete jeugdhuis en ook voor Redekiel Romance konden ze niet ontbreken. Sinds de studies wonen ze in Gent, maar Tibby keert dit jaar terug naar het rustieke Maldegem!

In betere omstandigheden maken ze onderdeel uit van de 6-koppige en semi-Maldegemse band “Sweet Umami”; voor deze liveset hebben ze voor jullie in kleine formatie (en volgens de Coronaregels als knuffelcontact) enkele originele covers in petto.

Talent van De Redekiel, door de jongeren, voor Maldegem! Check it op Redekiel Romance!

BRIEK

Briek Van Gaever is een beginnend schrijver, gekweekt in het Maldegemse en ondertussen uitgeweken naar Gentbrugge. Tijdens Redekiel Romance krijg je 3 gedichten te horen die geschreven op werden op zijn zolderkamer, in isolatie zoals zovelen. Waarachtig en gemeend met liefde voor mens en natuur doortrokken. Geniet ervan!

Romance Cadeau voor WZC Warmhof

Een Romance Cadeau voor
WZC Warmhof!

Tijdens de livestream zamelde het R-team centjes in met als doel een mooie Romance-cadeau voor de bewoners van het Warmhof. We willen hen laten weten dat we aan hen denken, ook al kunnen we niet op bezoek bij onze geliefde oma’s en opa’s. Uiteraard vergeten we het personeel niet, die de bewoners door zeer moeilijke tijden helpen!

Vrije Bijdrages kunnen tot en met 19 februari ook altijd gebeuren via overschrijving:

IBAN: BE62 3800 5205 8961
BIC: BBRUBEBB
t.a.v. De Redekiel
Neem in de vermelding het woord “Romance” op.

Houd na afloop van de livestream onze website en social media in de gaten om op de hoogte te blijven van de ROMANCE CADEAU!

*bedrijven of organisaties die ook een steentje willen bijdragen aan Redekiel Romance, kunnen contact opnemen via info@redekiel.be