Over De Redekiel

De Redekiel is een onafhankelijke jeugdwerking voor en door jongeren uit Maldegem. Het team van de Redekiel verzorgt sinds 1992 allerhande culturele, creatieve, sociale en sportieve activiteiten en biedt ondersteuning aan elke jonge geest die daarom vraagt! Daarnaast wil De Redekiel een platform bieden waar elke jongere zijn mening kan uiten, een werking van onderuit creëren die inclusief is naar elke jongere, ongeacht haar/zijn herkomst, geslacht of overtuiging.

Sinds 2022 maakte de Redekiel een doorstart, met een nieuwe beroepskracht en een geoptimaliseerde samenwerking met de jeugddienst en het gemeentebestuur. Samen zijn we klaar om het jeugdhuis in de toekomst verder uit te bouwen én de rol van de Redekiel in het lokale en bovenlokale jeugdbeleid te versterken.

Ben je geïnteresseerd om samen met ons een evenement te organiseren, zit je met een creatief idee maar weet je niet hoe er aan te beginnen of wil je een plaatsje boeken in onze repetitieruimte? Check de contactpagina en wij helpen je verder!