Over De Redekiel

De Redekiel is een onafhankelijke jeugdwerking voor en door jongeren uit Maldegem. Het team van de Redekiel verzorgt sinds 1992 allerhande culturele, creatieve, sociale en sportieve activiteiten en biedt ondersteuning aan elke jonge geest die daarom vraagt! Daarnaast wil De Redekiel een platform bieden waar elke jongere zijn mening kan uiten, een werking van onderuit creëren die inclusief is naar elke jongere, ongeacht haar/zijn herkomst, geslacht of overtuiging.

Sinds 2019, na meer dan 25 jaar als sterkhouder van het jeugdhuis, heeft De Redekiel niet langer een vaste stek in Maldegem voor het organiseren van activiteiten. Ook de ondersteuning voor een beroepskracht vanuit de gemeente werd geschrapt. Ondertussen blijven we actief en proberen we activiteiten te organiseren waar mogelijk. Daarnaast kunnen jonge muzikanten of jongeren die nood hebben aan een creatieve ruimte nog steeds terecht bij De Redekiel voor gebruik van De Zak.

Ben je geïnteresseerd om samen met ons een evenement te organiseren, zit je met een creatief idee maar weet je niet hoe er aan te beginnen of wil je een plaatsje boeken in onze repetitieruimte? Check de contactpagina en wij helpen je verder!

Team Redekiel:

Emiel, Aaron, Kayleigh, Loraine, Ian, Jan en Jasper vormen momenteel het 7-koppige bestuur van vzw De Redekiel. De groep van (oud-)vrijwilligers waarop we ons beroepen is uiteraard veel groter en we rekenen uiteraard op hen om het voortbestaan van De Redekiel te garanderen!