Repetitieruimte De Zak

Na de maandenlange sluiting vanwege de Coronacrisis is De Zak terug geopend! Helaas mogen we geen nieuwe wekelijkse muzikanten toelaten, gezien het gemeentebestuur het beheer over de ruimte niet langer aan de vzw Redekiel wil toevertrouwen. In afwachting van de nieuwe plannen met het repetitielokaal blijven de huidige gebruikers welkom! Het bestuur van De Redekiel is begin mei 2021 op de hoogte gebracht van deze plannen en wacht nog steeds op verder overleg met het gemeentebestuur. Voor occasioneel gebruik kan je nog steeds De Redekiel contacteren, wij bekijken dan wat mogelijk is.

Ben je op zoek naar een repetitieruimte voor jouw band of soloproject? Op
permanente of occasionele basis? Via onderstaand contactformulier kan je al je vragen kwijt over de repetitieruimte van De Redekiel. De details en voorwaarden om de repetitieruimte te gebruiken vind je in onze afsprakenovereenkomst (momenteel in review). Hieronder kan je de repetitieruimte alvast in digitale vorm bekijken. Helemaal overtuigd? Stuur ons een berichtje en we geven meer informatie over de werking (opent na versoepelingen Coronapandemie).

CONTACTEER DE ZAK


Wanneer is De Zak beschikbaar?

Hieronder kan je de vrije data voor het repetitielokaal bekijken. -- voorlopig geen nieuwe bands toegelaten, zie bovenaan deze pagina --