24/02 -> Youthwarrior system -> Dubparty

03/03 -> Karibu Orchestra -> Concert

22/04 -> Base please -> Techno party! -> Cancelled

28/04 -> Youthwarrior soundsystem – Dubparty

16/05 – 31/06 -> Silent places -> Redekiel is omgetoverd tot een studeerplaats voor de jongeren

16/06 -> Dubfeest

01/07 -> Youthquake! Eerste rave party van het jaar!

03/07 – 01/09 Rede’s Meubilarium -> knutselen met houten paletten

01/08 – 16/09 -> Vakantie

19/08 -> EP Release festival!! 3 bands: Devine Zero, Deathfury A whisper out of range

02/09 -> Soundwave – music by the hour! 4 dj’s die het beste van zichzelf geven!

09/09 – 10/09 -> ROOTS GALORE! Twee daagse Reggae/dub festival! Artiesten van de UK komen naar Maldegem! Workshops interviews en optredens. Een ware onderdompeling in de roots van Reggae

28/10 -> OPGEPAST! 30 jaar JH De Redekiel!

Afgelopen evenementen :

2024:

23/02/24

Beerpong baravond

03/02/24

Barwerking – Parkcross Maldegem

12/02/24

Open Dj Booth avond!

06/01/24

Dubfeest soundsystem!

2023

28/10 -> OPGEPAST! 30 jaar JH De Redekiel!

03/03 -> Karibu Orchestra -> Concert

09/09 – 10/09 -> ROOTS GALORE! Twee daagse Reggae/dub festival! Artiesten van de UK komen naar Maldegem! Workshops interviews en optredens. Een ware onderdompeling in de roots van Reggae

02/09 -> Soundwave – music by the hour! 4 dj’s die het beste van zichzelf geven!

01/07 -> Youthquake! Eerste rave party van het jaar!

19/08 -> EP Release festival!! 3 bands: Devine Zero, Deathfury A whisper out of range

03/07 – 01/09 Rede’s Meubilarium -> knutselen met houten paletten

16/06 -> Dubfeest

16/05 – 31/06 -> Silent places -> Redekiel is omgetoverd tot een studeerplaats voor de jongeren

28/04 -> Youthwarrior soundsystem – Dubparty

22/04 -> Base please -> Techno party! -> Cancelled

24/02 -> Youthwarrior system -> Dubparty

10/05 – VRIJE PLAATSEN IN REPETITIERUIMTE DE ZAK!

Gemeente Maldegem investeerde onlangs in een nieuwe geluidsinstallatie voor repetitieruimte De Zak. Nu alles geïnstalleerd is, en de nieuwe afsprakennota online staat, staan wij te popelen om nieuwe muzikanten en bands te ontvangen in het schoonste (en gratis!) repetitiekot van Maldegem, volledig uitgerust met box-in-box systeem.

Om iedereen de kans te geven, lanceert de Redekiel een OPROEP!

Geef tot en met 28 mei jouw info door via onderstaande webpagina om een plaatsje te veroveren als vaste groep/muzikant in De ZAK. Voor meer informatie en alle voorwaarden om in aanmerking te komen, check: https://www.redekiel.be/home/de-zak/

15/05-30/06 Silent Places JH De Redekiel

Ja je ziet het goed, de Silent Places gaan (wegens renovatiewerken in de bib) door op een nieuwe locatie 👉🏼 JH De Redekiel (Courtmanslaan 82, 9990 Maldegem).

Op maandag en woensdag kan je er studeren tot 20.30 uur. 🤓

Op dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 9 tot 17 uur.

Op zaterdagvoormiddag kan je van 9.00 tot 12.00 uur nog steeds komen studeren in de bib, op de eerste verdieping.

Aan alle studenten: succes met de blok! 🤞🏼

26/03/2022 – Jupiler VS Stella

Tijd om voor eens en voor altijd te beslissen welk bier nu het beste is!
Daarom organiseert de Redekiel een Stella vs. Jupiler avond.
Het concept is simpel: De biersoort die het meest gedronken wordt, wordt het nieuwe bier van de Redekiel‼️ DATUM: 26/03/2022 ‼️
– Inkom: gratis
– Vestiaire: gratis🎵 MUZIEK: 🎵
22u-00u: DJ Juvenis
00u-01u: DJ OverRated
01u-02u: MG Yorck
02u-03u: Swingin Gatsby- Special deals: TBA📍 JH De RedekielBegin maar al te trainen om jouw favoriet aan de overwinning te helpenTot dan!!
Het Redekielteam 

De Zak wint € 1000 via VI.BE

De Redekiel heeft € 1000 gewonnen voor hun werking in repetitiekot “De Zak”.

Lees hieronder het bericht op de website van vi.be:

“Concertzaak, JH De Redekiel en Onbeskoft krijgen duw in de rug van Lotto”

Vlaanderen en Brussel barsten van het lokaal talent en dat mag gezien worden! Daarom keerden we ook dit jaar samen met onze partner Lotto terug met een heuse beloning voor de organisatoren die zich het meest inzetten voor hun local scene. Zo’n 60-tal organisatoren lieten met hun inspirerende inzendingen hun warm hart voor lokaal talent zien, wat het een aartsmoeilijke opdracht maakte om hier slechts 3 winnaars uit te kiezen. 

[…] Jeugdhuis De Redekiel ondersteunt lokaal talent uit het Meetjesland en omstreken en dat doen ze op tal van manieren. Niet alleen stellen ze een gratis repetitieruimte, geluidsinstallatie en atelier ter beschikking, maar ook organiseren geëngageerde jonge vrijwilligers regelmatig optredens en expo’s om jong cultureel talent een plaats te bieden waar ze kunnen presenteren, maar vooral experimenteren. Zelfs een pandemie weerhoudt hen er niet van om mensen met elkaar te verbinden. Door verdere investeringen te doen in de uitbouw van hun gratis repetitieruimte, hopen ze jonge muzikanten aan te sporen hun talent te laten zien. Lotto steunt dit mooie initiatief dan ook graag met een prijs van 1.000 euro. […].

De Redekiel dankt alle vrijwilligers en het muzikaal talent dat zijn schouders onder De Zal zet; alsook dikke proficiat aan Onbeskoft en Concertzaak vzw die ook gewonnen hebben!

Redekiel BLOKPUNT

Beste RedekielersWinter is coming en jammer genoeg de examens ook.
December en januari zijn traditioneel belangrijke maanden voor scholieren en studenten en de huidige coronacrisis is extra stressvol. Vrees niet langer! Vanaf 14 december tot en met 31 januari smijt de Redekiel de deuren open om jullie een stille studieplek te geven met…- Gratis koffie!
– Gratis water!
– Gratis fruit!
– Gratis WiFi!
– Gratis motivatie!
– Euh ja, da is’t zowa. ’t Zal wel al schikken, zeker? Elke weekdag van 9u30-17u. Mondmasker verplicht. Reservatie aangeraden via deze Google Form: 

Zijn alle plaatsen volzet, maar heb je toch écht nood aan een plekje? Kom maar gewoon af of contacteer jeugdopbouwwerker Aaron!
https://www.instagram.com/aaron_jow_maldegem/
+32 471 24 39 80
aaron.stevens@maldegem.be

24/11 Redekiel Comedy: (Thomas Smith Try-Out)

Op 24 november laat THOMAS SMITH zijn hersenspinsels los op jeugdhuis De Redekiel.

In deze try-out worden wij de proefkonijnen voor de nieuwe show waar Thomas momenteel aan werkt. Wees erbij voor deze exclusieve comedy night vol “fun and chaos”!

Koop je tickets online of aan de kassa. Let op, vanwege de huidige besmettingscijfers wordt het aantal tickets beperkt, koop je ticket vooraf om zeker te zijn van een plaatsje. Enkel toegang op vertoon van een covid-safe ticket aan de ingang!

Tickets: € 5

Doors: 18u

Start show: 19u (wees op tijd!)

02/07 Red Devils vs Italië

Ook in de Redekiel kan je er niet aan ontsnappen! Red Devils op het grote scherm en frisse pintjes in de frigo. Kom onze ploeg aanmoedigen in de kwartfinale tegen Italië.

Ook voor de halve finale en finale van de Rode Duivels (want daar gaan we van uit) kan je op ons rekenen! Gratis ingang, reserveren is niet nodig!

Vrijdag 02/07 vanaf 18u00 in De Redekiel!

#weekvandevrijwilliger

Een welgemeende

✨

MERCI

✨

aan onze enthousiaste vrijwilligers voor jullie inzet! Jarenlang hebben jullie het verschil gemaakt voor de Maldegemse jeugd!

👏

🖤

We kijken hoopvol uit naar een toekomst opnieuw vol zomerse baravonden, TGIF’s, comedy-avonden, voetbalwedstrijden op groot scherm, Thuisfinales, kwissen, legendarische Redekielfeestjes en zoveel meer!

🤘

We zijn trouwens steeds op zoek naar jongeren met ondernemingszin om onze werking verder uit te breiden. De Redekiel is een open organisatie voor iedereen die zich wil engageren. Wil je graag bijdragen aan ons project of heb je zelf een cool idee en zoek je hulp om er iets van te maken? Stuur ons gerust een berichtje!

📥

12/02: REDEKIEL ROMANCE

Op 12 februari gaat de liveshow Redekiel Romance door, tvv van WZC Warmhof! Een Valentijnsshow met livemuziek voor jong en oud, live te volgen via TWITCH en rechtstreeks uitgezonden op de tv’s in ‘t Warmhof!

Ontdek hoe jij kan meedoen via onze website www.redekiel.be/redekiel-romance of klik op één van de buttons hieronder!

Wil je bijdragen aan de Romance Cadeau?
donaties kunnen via TWITCH of op eender welk moment per overschrijving:


IBAN: BE62 3800 5205 8961
BIC: BBRUBEBB
t.a.v. De Redekiel
Neem in de vermelding het woord “Romance” op.

14/01/2021: Watch Party all time favorite!

Netflix en chillen: ‘t is duidelijk van nie kunnen ipv van nie willen! Ook genoeg van met uw ma in de zetel naar Lili en Marleen te kijken? Vertel ons wat jullie samen (op afstand) willen bekijken op Facebook!

Tijdens de Watch Party kijken we simultaan naar de film en kun je onderling chatten. De derde editie gaat door op 14 januari en staat in het teken van jouw all time favorite!

Stemmen op jouw favoriete film kan via het facebookevenement!

06/01/2021: Quiz Time actua!

Houd jullie klaar voor de derde Quiz Time van Redekiel Relax tijdens de Blok, onder de professionele begeleiding van quizmaster Emiel Krabbé! Deze quiz beslist de winnaar van de hoodprijs!

Deze week staat de quiz helemaal in het teken van actua! Open voor iedereen die nood heeft aan een korte ontspanning, een plezant momentje of gewoon onze quizmaster live aan het werk wil zien ;)!

Houd het facebookevent of de Redekiel website (dit bericht) in de gaten, we posten de Kahoot-link iets voor de start van de quiz op woensdag!

– Kahoot (quiz): https://kahoot.it/ pincode: vind je terug in de Google Meet!
– Google Meet: https://meet.google.com/gna-myrb-gna

Rede Relax Watch Party 02/01/2021 20u!

Netflix en chillen: ‘t is duidelijk van nie kunnen ipv van nie willen! Ook genoeg van met uw ma in de zetel naar Lili en Marleen te kijken? Vertel ons wat jullie samen (op afstand) willen bekijken en hou het facebookevenement of onze website in de gaten voor de link naar onze online wekelijkse Watch Party, telkens op zaterdag om 20u.

Tijdens de Watch Party kijken we simultaan naar de film en kun je onderling chatten. De tweede editie gaat door op 2 januari en staat in het teken van actiefilms!

Stemmen op jouw favoriete film kan via het facebookevenement!

Quiz Time 30/12 – Music Maestro!

Houd jullie klaar voor de tweede Quiz Time van Redekiel Relax tijdens de Blok, onder de professionele begeleiding van quizmaster Emiel Krabbé!

Deze week staat de quiz helemaal in het teken van muziek! Open voor iedereen die nood heeft aan een korte ontspanning, een plezant momentje of gewoon onze quizmaster live aan het werk wil zien ;)!

Houd het facebookevent of de Redekiel website (dit bericht) in de gaten, we posten de Kahoot-link iets voor de start van de quiz op woensdag! Wil je per mail op de hoogte gehouden worden? Vul dan dit formuliertje in en je ontvangt de links hieronder met de juiste code per mail: https://forms.gle/6kzG956iAgXr152S8

– Kahoot (quiz): https://kahoot.it/ pincode: KOMT HIER OP 30/12!
– Google Meet: https://meet.google.com/oan-pwaf-xmd

Kerst-In 2020 – Redekiel levert aan huis!

Ook de jaarlijkse Kerst-In, verliep dit jaar iets anders omwille van de Coronamaatregelen. In samenwerking met de lokale handelaars werkte het OCMW een afhaalsysteem uit. Omdat niet iedereen zo goed te been is, of niet op het voorziene tijdstip zijn maaltijd kon ophalen, heeft De Redekiel een handje toegestoken met het rondvoeren van maaltijden voor zij die dat hadden gevraagd! Bedankt aan Ian, Kayleigh en Jan van het R-team om chauffeur te spelen!

Prettige feesten aan alle Maldegemnaars, in het bijzonder de jeugd!

Nood aan een blokpauze? Één adres: Redekiel Relax!